Advertisement

Samsunspor Altay Maçı / Samsunspor Altay maçı için yola çıktı - Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık.

Samsunspor Altay Maçı / Samsunspor Altay maçı için yola çıktı - Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık.. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile. Lig'de haftanın sonucu en merak edilen maçı samsun'da oynandı. Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam: Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Her iki takımın da mücadelesine. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol. Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir.

ALTAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR İLE KARŞI KARŞIYA - Altay ...
ALTAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR İLE KARŞI KARŞIYA - Altay ... from www.altaysk.net
Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Maça dakikalar kala futbolseverler maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1. Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız.

Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol.

Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1. Ahmet, yunus emre, erkam teknik direktör: Takımımız ilk hafta deplasmanda altay maçı ile lige başlayacak. Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam:

Yılport samsunspor ligin ikinci devresi ilk maçında altay ile karşı karşıya geliyor. Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Her iki takımın da mücadelesine. Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık.

ALTAY DEPLASMANDA 3 PUANI KAYBETTİ - Altay Spor Kulübü
ALTAY DEPLASMANDA 3 PUANI KAYBETTİ - Altay Spor Kulübü from www.altaysk.net
Ahmet, yunus emre, erkam teknik direktör: Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Maçın ardından konuşan altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, maçı hak ettiklerini söylerken, tek eksik bizim golümüzdü dedi. Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular.

Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı.

Yılport samsunspor ligin ikinci devresi ilk maçında altay ile karşı karşıya geliyor. Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Kendi sahamızdaki ilk maçımıza ise 2 1.hafta : Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı. Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Maça dakikalar kala futbolseverler maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı. Her iki takımın da mücadelesine. Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz.

Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam: Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol.

Yılport Samsunspor - Altay maçı ne zaman, hangi kanalda?
Yılport Samsunspor - Altay maçı ne zaman, hangi kanalda? from i.habergazetesi.com.tr
Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Takımımız ilk hafta deplasmanda altay maçı ile lige başlayacak. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Lig'de haftanın sonucu en merak edilen maçı samsun'da oynandı. Yılport samsunspor ligin ikinci devresi ilk maçında altay ile karşı karşıya geliyor. Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç.

Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı.

Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç. Lig'de haftanın sonucu en merak edilen maçı samsun'da oynandı. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Her iki takımın da mücadelesine. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam: Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar.

Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak altay maçı. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar?

Posting Komentar

0 Komentar